www.brigita.info - Uradna spletna stran Brigite Šuler
Brigita Šuler na Facebook-u
13.08.2015 - 09.09.2015 - Velika koncertna turneja v Kanadi in ZDA
Velika koncertna turneja Brigite Šuler
Brigita in ansambel Pustotnik (Duo Pustotnik in Maks) se izredno veselimo skoraj eno mesečne turneje med Slovenci v Kanadi in ZDA. Dragi rojaki, objavljamo vam datume in seznam vseh koncertov:

15.08.2015 - TRIGLAV Slovenian Cultural and Social Club, Charlton Drive, ON, Canada

16.08.2015 - SLOVENSKA PRISTAVA, Geneva, OH, USA

23.08.2015 - HOLIDAY GARDENS, Pickering, ON, Canada

29.08.2015 - Glasbene delavnice za otroke s prof. Brigito Šuler

30.08.2015 - SAVA CLUB, Breslau, ON, Canada

04.09.2015 - SNPJ Recreational Center, Enon Valley, USA

06.09.2015 - Slovensko Lovsko in Ribiško Društvo Alliston, Alliston, ON, Kanada

07.09.2015 - BLED Planica 13, Lincoln, ON, Canada

SEE YOU THERE !!!
TI SI MI VSE - Najbolj romantična pesem ispod peresa Brigite Šuler, 14.12.2014
V špici veselega decembra, tik pred romantičnimi božičnimi prazniki, ko slehernemu poslušalcu v duši privrejo najbolj romantična in nostalgična čustva, vam predstavljamo popolno novost Brigite Šuler, z naslovom "Ti si mi vse”. Pesem je kot nalašč za predbožični čas, pravi Brigita, saj je pred nakupovalno mrzlico božičnih daril, ljudem smiselno dopovedati, da je skrajni čas, da se začnemo zavedati, da je najpomembnejše darilo s katerim lahko obdarujemo svoje najbližje, ljubezen in prijateljstvo.

Brigita verjame, da bo s pesmijo "Ti si mi vse", obudila vaša morda preveč pozabljena čustva in lepe trenutke v krogu domačih, ki vas bodo spomnili, da je najpomembnejše uživati srečo, ki jo ustvarita ljubezen in prijateljstvo.

Avtorica besedila, glasbe in aranžmaja: Brigita Šuler
Danes me še poljubi - NOV DUET Brigita in Dejan Stojanov, 03.11.2014
Brigita Šuler in Dejan Stojanov sta se spoznala v nadvse nenavadni situaciji in sicer v Dejanovi zobozdravstveni ordinaciji v Ljubljani. Dejan Stojanov, po rodu Makedonec, je namreč zobozdravnik, ki goji neizmerno veliko ljubezen do glasbe in petja, zato je takoj po prvem pregledu zob Brigiti predlagal, da bi posnela duet katerega avtor je njegov odličen prijatelj iz Makedonije, Roberto Kentaur Pop Dimitrov. Brigita je takoj, ko je slišala kako njen zobozdravnik Dejan Stojanov lepo poje, privolila v sodelovanje, vendar pod pogojem, da pesem posnameta v slovenskem jeziku. Brigita je zato napisala besedilo, potem pa sta se iz besed preselila k dejanjem v njen studio v Brežicah in posnela "Danes me še poljubi".

Avtor glasbe in aranžmaja: Roberto Kentaur Pop Dimitrov
Avtorica besedila: Brigita Šuler
Slovenka - nova pesem, ki razburja! Posnetek iz "Rakete" na Planet TV, 14.05.2014
Slovenka je nova zabavna pesmica, ki jo je Brigita napisala in zapela z namenom osveščati Slovenke in Slovence, naj bomo že vendar ponosni na to kar smo, kar znamo in v tem duhu začutimo slogo in solidarnost, ne samo takrat, ko nas doletijo naravne nesreče, ampak tudi, ko se zabavamo!

Ne glede na politično situacijo, ki je iz dneva v dan izvajala večji fiasko, vse do razpada vlade, je Brigita želela poudariti, da politika ne sme imeti zvezo z nacionalna zavestjo, ki nas kot narod edina lahko krepi in združuje. Pesem je bila prav zato v prvotni različici predstavljena v obliki smešnice z obrazi slovenskih politikov (morda so to ljudje razumeli napačno in je bila posledično žal odstranjena iz portala YouTube zaradi zaenkrat še neznanih pritožb), tukaj pa vam predstavljamo posnetek nastopa Brigite Šuler s plesalkami "Plesno mesto" iz oddaje "Raketa" na Planet TV.
Brigitina založba Partitura, je izdala single "Pelji me na ples" v vseh večjih spletnih trgovinah z glasbo, 03.10.2013

GO & GET IT NOW :)

Uporabniki Apple naprav lahko preprosto kliknete iTunes gumb za preusmeritev v iTunes trgovino.

Single "Pelji me na ples" lahko kupite za 0,99€ na naslednjih trgovinah:

Apple iTunes, Rhapsody, MediaNet, GreatIndieMusic, Amazon MP3, Xbox Music, Last.fm, Spotify, 7digital, MySpace Music, Omnifone, Simfy, Google Music Store, iHeartRadio, Rdio, Muve Music, Slacker Radio, Shazam, Yandex, Samsung Music Hub, Beyond Oblivion, Mondia Media in JB Hi-Fi.
Prednost spletnega nakupa glasbe je v tem, da je vaš nakup neuničljiv in večen. Tako kupljene glasbe ne morete izgubiti, saj so podatki o vaših nakupih shranjeni na strežnikih vseh kontinentov, pesmi pa si lahko na vaš pameten telefon, tablični ali katerikoli računalnik, preprosto prenesete tudi čez 20 let, ko jih boste že nekajkrat zamenjali.
RADIO BRIGITA, 09.09.2013
Radio Brigita je Brigitin internetni radio, ki oddaja 24 ur na dan vse pesmi, ki jih je Brigita kdajkoli posnela. Da, tudi tiste neizdane in ravno zato bo zagotovo tudi vam zanimivo poslušati radio Brigita.

Radio je namenjen samo oboževalcem Brigite Šuler, zato morate všečkati Facebook stran Brigite Šuler

http://www.facebook.com/Brigita.info

Povezava do radia Brigita:

http://www.brigita.info/radio


PELJI ME NA PLES - NOV BIG BANG MEGA ŠTIK'LC BRIGITE ŠULER, 13.08.2013
"Pelji me na ples" je torej naslov Brigitinega novega big bang mega štikl'ca, ki ga je sanjala že trikrat letos na plažah širne Evrope, zdaj pa je njeno videnje končno udejanjeno z besedilom in glasbo izpod njenega peresa v domačem Studiu Partitura.

TO PA ŠE ZDALEČ NI VSE!

Navdih za pesem je dobila kmalu po povabilu kreativne ekipe TV Veseljak, da postane čisto prava voditeljica oddaje Veseljakova preobrazba, v kateri se bo z veseljem pogovarjala in tekom njihove preobrazbe družila z vnaprej izbranimi srečnicami, ki vsaka posebej v sebi nosi zanimivo življenjsko zgodbo. Več izveste na spletni strani TV Veseljak po kliku na spodnjo pasico:
Videospot Najlepše pesmi - DJ Marnix in Brigita Šuler, 15.05.2013
V clubu Extreme v Kranju je DJ Marnix stresel Brigiti Šuler v pijačo mamilo, ki jo je do konca njenega nastopa popolnoma omamilo. Nezavestna je obležala, vendar le v zgodbi iz najnovejšega videospota, ki ga je obrodilo sodelovanje z DJ Marnixom. Dj Marnix je namreč za svojo priredbo, sicer že zimzelene slovenske pesmi Tadeja Hrušovarja, z naslovom "Najlepše pesmi", povabil Brigito Šuler, saj mu je njeno petje zelo všeč. Pesem, ki jo je pred 30 leti prvič posnela legendarna skupina Hazard, je tako dobila novo in modernejšo preobleko.

Z zgodbo, ki prikazuje kako lahko naivna dekleta hitro postanejo žrtve bodisi kriminalcev ali posameznikov, ki se želijo samo pozabavati, je režiser videospota želel opozoriti na sicer redek, vendar vseeno verjeten pojav tovrstnega dogajanja v Sloveniji. Brigita in DJ Marnix kot popolna nasprotnika drog, na začetku nad scenarijem nista bila najbolj navdušena, vendar ju je dejstvo, da je o pojavu problematike bolje spregovoriti in s tem delovati preventivno prepričalo, da vseeno posnameta videospot po tem scenariju. 
Najlepse pesmi
Sabi Perdan (vizažistka), Špela Meze (plesalka), DJ Marnix, Brigita Šuler, Nina Cemič (plesalka), Jure Dimc (fotograf)

Za ogled videospota "Najlepše pesmi" kliknite fotografijo, ali povezavo:

OGLED VIDEOSPOTA NAJLEPŠE PESMI NA YOUTUBE
V videospotu nastopajo: DJ Marnix (DJ), Brigita Šuler (pevka), Nina Cemič (temnolasa plesalka), Špela Meze (svetlolasa plesalka), Sabi Perdan (vizažistka), Maruša Janina Selišnik (natakarica)

Posebna zahvala celotni ekipi Extreme Club Kranj za izjemno pomoč (celodnevni najem cluba Extreme za potrebe snemanja videospota), vizažistki Sabi Perdan za frizure in make up, Maruši Janini Selišnik za odigrano vlogo natakarice, Špeli Meze in Nini Cemič za odlično plesno točko in fotografu Juretu Dimcu za upravljanje z razsvetljavo cluba Extreme.


Nova akcija Anine zvezdice z naslovom "Podaj svojo dlan!", 13.05.2013
Obveščamo vas, da od 13.05.2013 do 13.06.2013 poteka nova akcija zbiranja hrane, tokrat z naslovom "Podaj svojo dlan!", po naslovu pesmi, ki jo je Brigita podarila ustanoviteljici Anine zvezdice, Ani Lukner.

Obstoječo balado "Podaj mu svojo dlan" je Brigita predelala v hitrejšo različico in nastala je himna Anine zvezdice z naslovom "Podaj svojo dlan".

Brigita je ponosna, da je lahko del tako dobronamerne in iskrene organizacije, ki s stalnimi akcijami zbiranja hrane za lačne družine, stremi k boljšem jutri za vse ljudi.
Vse vas vabimo, da delite to pesem med prijatelji in tudi na ta način pripomorete oznaniti trenutno akcijo zbiranja hrane in s tem posredno pomagate vsem, ki so pomoči najbolj potrebni. To so družine, ki se vsak dan srečujejo z najhujšo obliko revščine, lakoto! Anina zvezdica jih obdari s paketom hrane, ki jo lahko po lastnih zmožnostih prispevamo prav vsi.
 
Brigita sodeluje s podjetjem Nuvision! 03.01.2012
Brigita ponosno predstavlja podjetje Nuvision, ki v Sloveniji zastopa vrhunsko blagovno znamko infra rdečih grelnikov Vitalheizung. Infra rdeče ogrevanje je po mnenju stroke najbolj zdravo in je primerljivo z ogrevanjem, ki ga vsi zelo dobro poznate, to je s soncem. Infra rdeči panel, ki je lahko obešen na steni enako kot slika, vam lahko poslikajo tudi po vašem naročilu. Panel pa enako, kot električne grelnike vključite v električno vtičnico, le da infra rdeči paneli porabijo tudi do 60% manj električne energije od konvencionalnih električnih grelnikov.

S klikom na fotografijo na desni si lahko ogledate reklamo, ki jo je posebej za Nuvision, Dušan Luzar s.p., posnela Brigita Šuler.

Za več o ponudbi podjetja Nuvision pa vas vabimo na njihovo spletno stran: http://www.zastonj-ogrevanje.si
 
Vesele praznike in srečno novo leto 2013 vam želimo!
Novo leto je navadno čas, ko se odločamo za nove velike korake v našem življenju. Da bi se vsi lahko odločili za vam najbolj pomemben korak, vam v letu 2013 želim Brigita s prijatelji!

Oglejte si moj nastop 31.12.2012 ob 20:00 v oddaji "Na zdravje!" na RTV SLO 1, kjer se bomo skupaj zavrteli v venčkih uspešnic 2012.

Srečno 2013!!!
 
Hvala vsem, ki ste se odzvali, 19.12.2012
Brigita Šuler se iskreno zahvaljuje vsem medijem, ki ste se kakorkoli odzvali na njeno pobudo k promociji Anine zvezdice in s tem doprinesli svoj kamenček v mozaiku več kot uspešne božične akcije zbiranja hrane, za pomoči potrebne slovenske družine.

Največja zahvala pa gre zagotovo vsem posameznikom, ki ste se odločili pomagati in ste Anini zvezdici prinesli hrano z daljšim rokom uporabe, po svojih zmožnostih!

Hvala!

 
Brigita z novo balado "Podaj mu svojo dlan" pomaga Anini zvezdici, 13.11.2012
Ana Lukner in Brigita Šuler
Na fotografiji desno: Ana Lukner in Brigita Šuler. Fotografija je nastala, ko je Brigita prvič podarila hrano Anini zvezdici.

V Sloveniji je veliko lačnih otrok in družin, ki se nikakor ne morejo izpostaviti, saj se svoje brezizhodne situacije zelo sramujejo v strahu, da bodo tarča posmeha in neupravičenih obtožb s strani situiranih. Država jim s svojimi socialnimi transferji ne pomaga dovolj, saj ti transferji večkrat ne zadostujejo niti za mesečne stroške in najemnino. Dejstvo je, da v Sloveniji lakoto imamo, pa čeprav se sliši še tako bizarno. Med lačnimi so tudi otroci in kdo je tisti, ki lahko ob tem ostane ravnodušen? Naj dvigne roko in to pove na glas. 

Več humanitarnih organizacij, se vsaka po svojih močeh trudi pridobivati sredstva za pomoč vsem pomoči potrebnim. Brigita se je odločila pomagati fundaciji "Anina zvezdica", ker je ustanoviteljica Ana Lukner edina, ki sprejema pomoč zgolj v obliki hrane z daljšim rokom uporabe. To hrano potem pošteno in pravično razdeli med družine, ki so pomoči najbolj potrebne. Torej med tiste, ki nimajo niti za hrano. Pesem "Podaj mu svojo dlan" je z namenom pomagati širiti dobro besedo o fundaciji Anina zvezdica in pozivati vse ljudi k sodelovanju, Brigita posvetila prav Ani Lukner, ki v svojem prostem času zbira hrano in jo deli družinam, ki se srečujejo z najhujšo obliko revščine, z lakoto. 

Vabimo vas k ogledu videa "Podaj mu svojo dlan":
Kliknite za poslušanje
Na fotografiji levo s prijateljico, vizažistko in frizerko Sabi Perdan.

Ob poslušanju različnih pričanj socialno najbolj ogroženih družin, ki se srečujejo z najhujšo obliko revščine, to je lakoto, se je v Brigiti Šuler vzbudil resen klic: Na pomoč! Sedla je za svoj klavir in tokrat sama napisala glasbo in besedilo za pesem "Podaj mu svojo dlan!" Gre za božično pesem v kateri Brigita poziva k solidarnosti in vzajemni pomoči, ki bo mnogim, pomoči potrebnim družinam, polepšala te božične praznike. 
Več o Anini zvezdici:
Anina zvezdica
Vsi ljudje lahko pomagamo tako, da kupimo hrano z daljšim rokom uporabe in jo potem dostavimo na zbirne centre:
  • na sedež, Anina zvezdica (Poslovno stanovanjski objekt Čebelica), Dunajska cesta 185, Ljubljana
  • v trgovinah Spar in Interspar: Spar Domžale, Spar Radovljica, Spar Slovenčeva v Ljubljani, Spar Savska v Ljubljani, Spar Šiška v Ljubljani, Spar Qlandia Kamnik, Interspar Citypark, Interspar Kranj Qlandia, Interspar Vič v Ljubljani
  • na zbirne centre slovenske policije in slovenske vojske
MEDIJSKI SPONZORJI BOŽIČNE AKCIJE ZBIRANJA HRANE ZA LAČNE - ANINA ZVEZDICA:
Radio Veseljak, 24ur.com, Radio Aktual, Radio Salomon, So.si, Radio Kum, Radio Zeleni val, Radio Sora, Radio Štajerski Val, Radio Ptuj, Radio Primorski val, Radio Kranj, Radio Brezje, Štajerski Tednik, Lokalno.si, Točno to, Zarolaj.si
Če želite postati medijski sponzor tudi vi, nam pišite na management@brigita.info. Hvala vsem medijskim sponzorjem!


Predelava AJ, AJ, AJ, AJ v narodni izvedbi je že na poti, 05.11.2012
Brigitin facebook fan page
Snemanje narodno zabavne različice s Harmonikarskim orkestrom Pustotnik je že skoraj gotovo. Brigita se veseli, da vam bo v kratkem lahko predstavila tudi narodnozabavno različico pesmi "Aj, aj, aj, aj" v kateri bodo igrale prave Pustotnikove frajtonarce!

Pesem bo objavljena najprej tukaj in na spletni strani pesmi "Aj, aj, aj, aj", http://www.ajajajaj.info.


Brigita uporabnica Facebook strani, 09.06.2012
Brigitin facebook fan page
Po dolgem času in treh polnih Facebook profilih, se je Brigita odločila ustvariti svojo Facebook spletno stran, ki ima popolnoma enak naslov, kot njena uradna spletna stran http://www.brigita.info. Njena facebook stran je ena in se nahaja na naslovu
http://www.facebook.com/Brigita.info. Vse Brigitine facebook prijatelje, ki ste prijatelji na vsaj enem od Brigitinih treh profilov vabimo, da všečkate njeno stran.


AJ, AJ, AJ, AJ - nova poletna uspešnica je tu, 09.05.2012
AJAJAJAJ - Brigita Šuler in Pustotniki
Brigita Šuler predstavlja novo skladbo "Aj, aj, aj, aj" skupaj s Harmonikarskim orkestrom Pustotnik. "Toliko pristne igrivosti, kot jo pričarajo na odru Pustotniki z vsemi svojimi vragolijami, je med igranjem ne zmore nihče", je povedala Brigita, ko so jo vprašali zakaj ravno Pustotniki. Spoznali so se na Wernerjevi koncertni turneji in postali pravi prijatelji. Pesem je poletna mega uspešnica, ki s svojim temperamentnim ritmom v trenutku zaziba slehernega poslušalca. Pesem "Aj, aj, aj, aj" ima tudi svojo spletno stran, na naslovu http://www.ajajajaj.info/. YouTube predstavitev pesmi je na naslovu: http://www.youtube.com/watch?v=viXAi7eyhYs
AJ AJ AJ AJ - hit poletja
Na fotografiji s Harmonikarskim orkestrom Pustotnik, kitaristom Klemnom Arhom in tolkalistom Grego Sulejmanovič (Čarovnik Grega).
Video odlomek "Dobro jutro Dalmacijo" - Brigita Šuler in Duško Lokin, 11.4.2012
Dobro jutro Dalmacijo - Brigita Šuler in Duško Lokin
Sodelovanje z Duškom Lokinom je obrodilo še eno priredbo Duškove stare uspešnice "Dobro jutro Dalmacijo", tokrat v preobleki SKaTER Edit.

Pesem je bila premierno predstavljena na prireditvi: 5. obletnica oddaje "Ujemi sanje" v Sladkem vrhu pri Mariboru v produkciji Videosignal (http://www.videosignal.net), katere video odlomek si lahko ogledate s klikom na desno fotografijo Brigite in Duška.

Brigita Šuler in Duško Lokin - Dobro jutro Dalmacijo je dosegljiv tudi na direktni povezavi: http://youtu.be/YFb9pSxST9o. Radijske postaje lahko pesem "Dobro jutro Dalmacijo" prenesete takoj, ko pridobite geslo za dostop do Press vsebin Brigitine Diskografije.
Videospot za pesem "Rožmarin", duet z legendarnim Duškom Lokinom, 3.2. 2012
Rožmarin - Brigita Šuler in Duško Lokin
Brigita je pred kratkim spremenila svoj videz in se iz blondinke spremenila v rjavolasko. Obiskovalci Brigita.Info lahko to vidite na priloženi fotografiji, hkrati pa tudi že na novem videospotu za pesem Rožmarin, ki jo je prav tako nedavno posnela z legendarnim pevcem hrvaške zabavne glasbe, Duškom Lokinom.

Pesem: Rožmarin - Brigita Šuler in Duško Lokin
(Kliknite na povezavo ali fotografijo za ogled videospota.)


Avtor glasbe: Djordje Novković (orig. "Raspleti vijenac ljubavi")
Avtorica besedila: Andreja Brozović
Avtor priredbe: Robert Grubišić

Vizažistka: Sabi Perdan

Lokacije snemanja videa:
Slaščičarna Twenty caffe in terasa restavracije Divino v Kristalni palači (Ljubljana)
Extra fashion BTC Hala A
Izdelava videospotov Video produkcija Zlat.Net


Videospot "Stare balade", 7.6. 2011
Za pesem Stare Balade je v Skansenu (muzej na prostem) v Pleterju, kjer so ohranjena čudovita tradicionalna kmečka poslopja in orodja kot spomeniki slovenske kulturne in naravne dediščine iz davnega 19. stoletja, Brigita posnela nov videospot.

Kot je povedala medijem, je bilo snemanje videospota čarobno. "Vse skupaj je bilo, kot bi živela v pravljici," je povedala in dodala, da se je na dan snemanja v Skansenu ob kapljici pleterskega mašnega vina počutila prej zabavno kot pa delovno.

Njene Stare balade so se na prijetnem travniku, obdanem z gozdovi Gorjancev, kjer so bili v srednjem veku samostanski ribniki, danes pa jih krasijo čudovite starodavne kmečke stavbe, počutile kot doma in zazvenele harmonično z okoljem. Za predogled videa kliknite na fotografijo.

Na fotografiji sta ob Brigiti: Simon Udvanc (www.skansen.si) in vizažistka ter frizerka Sabi Perdan (www.sabi.si). (foto: Jožica Kegljevič Žbogar)
Brigita Šuler v dokumentarnem filmu "Ko POP sreča klasiko", 27.12.2010
Glede na to, da je Brigita Šuler tudi akademsko izobražena glasbenica, je bila izmed 8 najvidnejših slovenskih pop glasbenikov, ki so svojo glasbeno pot začeli s klasično glasbo, povabljena s strani uredništva za resno glasbo in balet, Televizije Slovenija, da nastopi v oddaji "Ko POP sreča klasiko".

Glasbeno dokumentarna oddaja je bila premierno prikazana 27. decembra ob 21.uri na 2. programu Televizije Slovenija, vi pa si jo lahko ponovno ogledata v arhivu RTV SLO: Ko pop sreča klasiko.

Iz vsebine...

Če gremo naprej, nazaj, levo ali desno, glasba današnjih pop zvezdnikov je tesno povezana s klasično glasbo.

O stičiščih med popom in klasiko v glasbeno-dokumentarni oddaji Ko pop sreča klasiko spregovorijo: DJ Umek, Jan Plestenjak, Neisha, Omar Naber, Brigita Šuler, Raay, Matjaž Vlašič, Boštjan Gombač in Matjaž Robavs iz skupine Eroika. Med njimi krmari moderator Jure Godler.
Predstavitev pesmi "Sanjam te" v oddaji "Spet doma", 19.12.2010
Brigita je predstavila balado "Sanjam te" z njenega novega CD-ja, v oddaji "Spet doma", 19.12.2010 ob 19:55 na prvem programu TV Slovenija. Vabljeni k ogledu oddaje.

Brigitin nastop, posnetek predstavitve pesmi "Sanjam te", si lahko ogledate tudi v rubriki Video posnetki. Brigita se vsem iskreno zahvaljuje za številne čestitke in pohvale ki jih je prejela po nastopu, še posebej pa frizerki in maskerki Sabi Perdan iz frizerskega salona Sabi in poročnemu salonu Grazia za prečudovito obleko in nakit.

Nagradna igra za CD Brigite Šuler je končana - rezultati nagradnega žrebanja
Srečni izžrebanci, prejemniki Brigitinega zadnjega CD albuma "Ne dam srca" so:

Tanja Lajkovic
Lidija Špan
Luka Prem


Prejemniki boste o načinu prejema nagrade obveščeni na vaš e-poštni naslov s katerim ste sodelovali v nagradni igri. Vsem sodelujočim se še enkrat iskreno zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri.

Čestitke vsem nagrajencem!
Management Brigite Šuler

Nova CD plošča z naslovom "Ne dam srca"
Predstavljamo vam najnovejši CD Brigite Šuler. Na novi plošči so zbrane vse uspešnice Brigite Šuler, ki ste jih do sedaj poslušali na radijskih postajah, kot tudi dve popolnoma novi skladbi. Ob izidu objavljamo Brigitino pismo s katerim se zahvaljuje vsem, ki so pri nastajanju CD-ja kakorkoli sodelovali:
Ne dam srca - CD album Brigita Šuler
Dragi moji,

Ta CD je odraz našega triletnega dela, uspešnih projektov, festivalov in skladb, ki so se že usidrale v vaša srca. Zelo sem vesela, da so se končno znašli na enem mestu. Prepričana sem, da vam bo plošča všeč, saj je na njej resnično pisana paleta raznovrstnih skladb, ki veliko povedo. Čas tako hitro teče in srečna sem, da še vedno lahko živim svoje sanje. Vsekakor sem v teh petih letih sodelovanja s producentom Wernerjem našla en glasbeni stil v katerem se odlično počutim in kjer se lahko najbolj razdam, zato bom tej glasbi še naprej ostala zvesta. Zame ni lepšega občutka na tem svetu, kot posredovati glasbo iz globine moje duše v vaša srca. Hvala, ker jo sprejemate in upam, da bo še naprej v vas prebujala pozitivna čustva!

Najprej in še posebej bi se rada zahvalila mojim trem osebam, s katerimi skupaj tvorimo eno neuničljivo štiriperesno deteljico, ki enostavno "rastura"! Predvsem pa me veseli, da smo ostali zvesti dejstvu, da lahko najlepšo in najbolj iskreno glasbo ustvarjamo le z ljubeznijo in nesebičnim prijateljstvom.

Moj Dragi producent Werner: Ta tvoj optimizem in pozitivna naravnanost sta hvala bogu nalezljiva in hvaležna sem ti ker iz vsake še tako slabe stvari najdeš nekaj dobrega . V teh letih sem z vajino pomočjo res ogromno dosegla in se še več naučila. „In kaj še le bom, ha?!!“ he, he, he,... S tem stavkom te vedno spravim v smeh, moj dragi producent. Hvala ti, ker še danes verjameš vame in ker ti zame nikoli ne zmanjka dobre glasbe! Andreja: Neutrudna in neustrašna in managerka, … a ob tvojih tekstih se vsakdo stopi. Hvala še enkrat za posluh, odlične frizure, stilske nasvete, večerne relax terapije,... Hvala ker kljub tvoji novi vlogi še vedno najdeš čas zame! Maks: Hvala ti za res dobre živčke, za tistih milijon nasvetov, ki mi jih daješ vsak dan, za pomoč, za zaupanje predvsem pa brezpogojno ljubezen. Robert: Najlepša hvala za izvirne in čudovite priredbe in tvoj studijski mikrofon je res zakon! Moja draga family: Mami, ati, Marjetka, Sebastjan, ste še vedno moji "ta glavni" kritiki, ampak moja najljubša je pa Eva Julija :).

Boštjan Groznik, zelo sem ti hvaležna za vse te tvoje lepe pesmi, ki so mi res pisane na kožo. Kot bi me poznal že sto let, čeprav je bilo najino prvo snidenje precej posrečeno :) he, he, he...

Saša in Miha, tudi z vama je bilo prav lepo sodelovati in upam, da še kdaj ponovimo. Hvaležna sem vajini sugestiji, ker „Para me“ res trga! Vem, da bi morala omeniti še veliko ljudi, vendar mi žal primanjkuje prostora, zato bom strnila imena, s katerimi sem v teh treh letih preživela res nepozabne trenutke. Najprej moje čudovite spremljevalne vokalistke v studiu in na velikih odrih: Martina, Mateja, Amira, Ana, odlične pevke, ki vse naokoli okužijo s pozitivno energijo in neverjetnim optimizmom, Mark P.- vsakemu mojemu projektu si se resnično ves predal in zato sem ti zelo, zelo hvaležna, Žele hvala za tvojo energijo in odličen nastop na EMI 2009 in moje tri spremljevalne vokalistke na Emi 2010 Anja, Sandra in Jasmina- v Sloveniji vam ni para, ter odličen pevec in človek Aleš M. - zelo sem vesela, da sem te spoznala!

V teh letih odkar je nastajal tale cd se je res veliko zgodilo. V moje življenje ste vstopali različni ljudje, ki ste vsekakor pustili velik pečat v moji karieri in mi pomagali okrepiti lik s katerim se kot pevka danes lahko ponašam. Ana Ž., nisem in nikoli ne bom pozabila tvojih nasvetov, čeprav jih morda včasih neposrečeno uporabljam :)) Gena - izkazal si se kot odličen človek in koreograf s katerim je bilo res prijetno delati, Nadja Byckova in Miha Vodičar - hvala vama, in na koncu seveda moja najnovejša pridobitev "Maks band" s katerimi nastopanje postaja pravi užitek. Skratka, tudi vsem, ki vas nisem omenila in mojim sponzorjem, ISKRENO HVALA!

Če želite Brigito Šuler povabiti na nastop, pokličite management Brigite Šuler na telefonsko številko: 040 69 21 21
Elektronska pošta: management@brigita.info